0

Binnen een paar minuten een vollere haarbos

De eerste indruk die mensen van je krijgen is belangrijk. Met een mooie bos haar laat je direct zien wie je bent. Natuurlijk wil je er graag stralend uitzien en goed voor de dag komen. Het enige nadeel is dat je haar steeds dunner begint te worden. Helaas hoort dit erbij, maar je wil graag nog steeds schitteren. Gelukkig is er een oplossing en dat zijn hairextensions. Je kan deze gebruiken om je haren een voller uiterlijk te geven. Eindelijk kan je weer stralen met een volle haarbos! Het mooie van onze haarclips is dat je ze zelf kan aanbrengen. Je bent niet meer afhankelijk van dure haarsalons. Dankzij de haarclips klik je ze in je huidige kapsel.

Draag de hairextensions iedere dag

Je hebt ervoor gekozen om je haar meer volume te geven met haarclips. Alleen het nadeel van de synthetische variant is dat je deze na het weekend af mag doen. Je kan ze niet laten zitten. Als je kiest voor een natuurproduct, dan is er geen onderscheid tussen je eigen haren en de haarclips. Je kan ze iedere dag dragen en je kan ze gewoon mee wassen. Het advies is om je haren niet vaker dan 1 keer per week te wassen. Voor extra verzorging kan je eventueel nog een haarmasker in doen. Je geeft je nieuwe haarbos daarmee een extra boost. Door je haren goed te verzorgen kan je nog lang genieten van je hairextensions.

Tips voor de verzorging van je extensions

Wil je langer doen met je hairextensions? Wij hebben een aantal tips voor je. Investeer als eerste in een keratine shampoo met extra verzorging voor je haar. Was je haren maximaal één keer per week met deze shampoo en geef je haar een masker. Het masker breng je na het wassen aan en spoel je vervolgens uit. Eventueel kan je na het drogen van je haar een serum aanbrengen voor extra voeding. Kam na het wassen je extensions voorzichtig door, zodat alles weer in model zit. Nog een tip is om je haar in de kleur van je extensions te verven in plaats van je hairextensions. Als je deze tips opvolgt gaan je hairextensions langer mee!

Mert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *