0

Jouw vakantie in Zeeland

Je blijft dit jaar in Nederland? Dan kies je voor de kust. Zeeland is jouw bestemming voor een strandvakantie. Het delta gebied gevormd door de river de Schelde en uitlopers van de Rijn.

Zeeland ligt in het Zuiden van Nederland met als meest zuidelijke deel Zeeuws-Vlaanderen dat grenst aan België. Zo verblijf je in Cadzand in appartementen als van Duinhof Holidays, die doen denken aan de bouwstijl rond Knokke. Zeeland, de naam zegt het al: Zee en Land. Je ziet het al op je heenreis: Het water met haar vissersteden en op de (schier)eilanden vooral veel landbouw en fruitteelt.

Kies uit 150 hotels, bungalowparken en campings op vakantiezeeland.nl

Wil je een ruime keuze uit campings, bungalows en hotels dan vind je hier een Zeeuwse Pagina. Dit is een startpagina met enkel rechtstreekse links naar kleine campings bij de boer of naar grote vakantieparken met meer dan 500 vakantiebungalows.

Liever naar een hotel

Kies je voor luxe appartementen in Zeeuws Vlaanderen? Duinhof Holidays is een goed voorbeeld, in Cadzand en vrijwel direct aan het strand. Net als bijvoorbeeld Hotel De Zeeuwse Stromen en de accommodaties van recreatiepark De Zeeuwse Kust op Schouwen Duiveland pal aan de kust. Je wandelt in Zeeland vaak direct naar het strand. Voor jou geen tent, carvan of huisje dit jaar, maar liever een hotel of bed and breakfast, klik hier.

Op vakantie in Zeeland en toch een dagje naar de stad. In de buurt van jouw vakantiebestemming bezoek je Middelburg, het historische Zierikzee of Veere.

In Zeeuws Vlaanderen gaan veel toeristen winkelen in Hulst of Sluis. Deze gezellige steden worden ook veel bezocht door dagjesmensen uit België. Op de Bevelanden is Goes het centrum met een heerlijk winkelgebied in de binnenstad.

Met een accommodatie op ‘Walcheren’ of ‘Zuid-Beveland’ stap je ook gemakkelijk op de trein. Denk je zelfs aan een dagje Amsterdam, met de auto, dan verblijf je op Schouwen-Duiveland het dichtste bij. Reserveer je een camping, bungalow of hotel in ‘Zeeuws-Vlaanderen’ dan bezoek je van daaruit het best de historische Belgische steden Brugge and Gent.

Mert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *