0

Z8 kinderkleding merk voor kids tussen de 3 en 8 jaar

Kinderkleding van Z8

Z8 is een kinderkleding merk wat zich vooral richt op kids tussen de 3 en 8 jaar. Van peuters tot de Bijna tieners zeg maar. Je spreekt Z8 uit als: Zacht. Zacht kinderkleding dus. Je ziet dat ouders daar echt een bepaalde voorkeur voor hebben: Kinderkleding die zacht aanvoelt. Het is natuurlijk wel hun kind wat ze constant moeten knuffelen en vasthouden.

Bewezen is: hoe zachter de baby en of het kind aanvoelt, hoe meer er een band van liefde ontstaat.Hier heeft Z8 dan ook op ingespeeld. En deze gedachte ligt dan ook ten grondslag bij het opstarten van het merk. Hoe zachter de kleding hoe beter. Uiteraard is het wel van belang dat de kleding niet alleen Z8 is, maar ook lekker aanvoelt en dan ook nog eens praktisch is. De kans is namelijk groot dat kinderen morsen. En als er gemorst wordt , is het weer zaak dat de vlekken er relatief makkelijk uitgehaald kunnen worden.

Z8 kinderkleding is van een stof gemaakt die eigenlijk niet vies kan worden. Het klinkt misschien gek, maar de sf is namelijk vocht afwerend en het meeste vuil wat er op kinderkleding komt zijn vormen van vocht. Denk hierbij aan sapjes, melk, chocolade pasta, pindakaas etc etc. Z8 kinderkleding is hier tegen bestendig. Anders hadden ze alle kleding wel van satin kunnen maken en de prijs omhoog gooien als echt alleen zachtheid centraal zou staan.

Het merk heeft ondertussen ook het grote publiek bereikt. Bekendheden zoals Wendy van dijk en Linda de Mol lopen weg met Z8 en zijn ondertussen zelfs ook klein aandeelhouder geworden. Desalniettemin hebben de oprichter Miranda Wijers en Peter van Oostveen het nog steeds voor het zeggen. Zij hebben ervoor gekozen om 20% van de aandelen publiekelijk beschikbaar te stellen, om zodoende wat kapitaal te vergaren om het merk ook in andere landen wat onder de aandacht te brengen. Hier is flink wat marketingbudget voor nodig en dat kunnen zij niet 1, 2, 3 opbrengen. Vandaar dat zij de aandelen de markt op hebben gegooid. Echter hebben zowel Peter als Miranda een eigenwijze kijk op de manier waarop zij zaken doen, en dus tekenen alle overige aandeelhouders voor een clausule waarin ze aangeven geen enkele bemoeienis mogen hebben in de dagelijkse gang van zaken en bijbehorende werkzaamheden.

Mert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *