0

Mijn ervaring met Croqqer

Twee weken geleden had ik een kast besteld via IKEA die nog helemaal in elkaar gezet moest worden. Helaas is klussen en een gebruiksaanwijzing opvolgen niet mijn sterkste kant. Via een goede vriendin ben ik uiteindelijk op de website Croqqer terecht gekomen om mijn klusje uit te besteden.

Wat is Croqqer?

Croqqer is een website waarop je kleine klusjes en volgens mij ook grote klussen heel simpelĀ kuntĀ uitbesteden. Dat gaat gelukkig heel makkelijk en snel. Stap 1 is dat je een oproep plaatst. Hierin plaats je wat de opdracht zoal inhoudt en wanneer je de klus geklaard wilt hebben. Daarna kies je een geschikte kandidaat waarvan jij denkt dat hij of zij de klus voor jouw kan klaren. En vervolgens voert hij/zij voor jouw de klus uit. Ik had zelf binnen 4 uur een reactie van een attente man die mij wel heel geschikt leek. Naast zijn werk wilde hij graag wat bijverdienen en zo was hij hier uiteindelijk terecht gekomen. Ook had hij heel veel ervaring met dingen in elkaar zetten en was een Ikea kast voor hem geen enkel probleem.

Mijn ervaring met Croqqer is dan ook heel positief. Ik zou deze website zeker nog een keer raadplegen wanneer ik weer een klus heb die ik liever elders uitbesteed.

Mert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *