1

Muggen bestrijden in huis

Jouw huis is je veilige haven, het is de plek waar je door niemand lastiggevallen wilt worden, en vooral niet door muggen. Wanneer er toch enkele muggen jouw huis als hun woonplaats hebben uitgekozen is het tijd om manieren te vinden voor het muggen bestrijden in huis. Gelukkig hebben wij al enkele tips voor jou verzameld zodat je inspiratie op kunt doen voor het plan waarmee alle muggen jouw huis uit jaagt.

Zet een muggenlamp neer

Een van de meest effectieve middelen tegen muggen is toch wel de muggenlamp. Een muggenlamp werkt vrij simpel, hij zendt blauw Uv-licht uit en eventueel nog CO2. Hiermee lokt de lamp de muggen naar binnen waar deze worden geƫlektrocuteerd of uitgedroogd en uiteindelijk sterven. Alle muggen die zich in jouw huis durven wagen zullen naar de lamp toevliegen en hierin gelokt worden waardoor ze sterven. Zo is het muggen bestrijden in huis ineens een stuk gemakkelijker.

muggen bestrijden in huis

Muggenlamp Cyclone Pro

Zet de ventilator aan

Wanneer het in de zomer erg warm heb je misschien al de neiging op een ventilator aan te zetten, en wanneer je dan ook nog eens last hebt van muggen is het helemaal slim. Muggen hebben namelijk een hekel wind en zullen dus ook de ventilator koste wat koste proberen te vermijden. Muggen zullen dus uit jouw huis wegblijven wanneer de ventilator aanstaat.

Hang klamboes boven het bed

Als jij er zeker van wilt zijn dat je nachtrust niet door muggen verstoord wordt is het een slim idee om klamboes boven het bed te hangen. Hiermee ben je er 100% zeker van dat jij een rustige nachtrust tegemoet gaat zonder het gezoem en het prikken van muggen. Zo sta jij elke ochtend uitgerust en zonder jeuk op.

Verwijder al het stilstaande water

Als muggen zich tot iets aangetrokken voelen is het wel stilstaand water, het is dus slim om al het stilstaand om je huis weg te laten. Dit betekent dat je jullie vijver beter op kunt doeken, maar ook kijk ook naar bloempotten die vol staan met water. Ook kun je er beter voor zorgen dat alle goten ontstopt zijn, ook het water wat hierin staat kan muggen aantrekken. Als laatste moet je niet vergeten om de kelder en kruipruimtes te controleren of hier eventueel veel vocht blijft staan. Wanneer je al het stilstaande water rondom je woning hebt weggehaald zal je een stuk minder last hebben van muggen.

Het muggen bestrijden in huis moet een eitje zijn met deze tips, als je wilt kun je vandaag nog beginnen met verjagen van muggen. Je kunt snel en simpel beginnen door bijvoorbeeld een muggenlamp of ventilator te bestellen. Maar je kunt ook het grote geschud erbij halen door de vijver dicht te gooien. Het moet je in ieder geval lukken om een huis vrij van muggen te creƫren. En wanneer je vandaag begint zal je al snel geen last meer hebben van muggen zodat je weer rust hebt in je eigen huis.

Mert

One Comment

  1. Wij hebben vooral veel muggen op de slaapkamer. Ben iemand die eigenlijk niet met het raam dicht kan slapen waardoor er altijd veel muggen zitten. Heb gekozen voor de muggenlamp en als het goed is heb ik deze morgen in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *