0

Zo moet je een telefoon repareren

Lekker stappen en bier drinken daar houden we allemaal wel van en vooral als je met een groep vrienden ertussenuit trekt. Het vervelende van de zaak begint wanneer je telefoon in een glas bier valt. Dat was mij dus overkomen na een avondje heerlijk met een stel vrienden op stap te zijn in Maastricht rinkelede plots mijn telefoon en omdat ik die altijd aan heb staan en mensen weten dat ik altijd bereikbaar ben(voor mijn werk) nam ik het gesprek met spoed aan. Terwijl ik volop in gesprek was kwam er een echtpaar langs onze tafel waarvan je kon zeggen dat ze al veel te diep in het glaasje hadden gekeken en natuurlijk in plaats van langs onze tafel er recht tegenaan liepen waardoor mijn telefoon rechtstreeks mijn glas met bier in gleed. Ik zag mijn telefoon letterlijk verzuipen en dat is heel erg vooral als daar je werk vanaf hangt.

Het glas werd natuurlijk meteen omgegooid om te proberen de telefoon zo vlug mogelijk droog te krijgen. Even de telefoon nog uit elkaar gehaald enz. maar nee het lukte allemaal niet meer en wilde dan ook beslist niet meer werken. Een telefoon repareren is dus helemaal niet zo makkelijk en ik kon die twee zuiplappen wel wat doen op dat moment. Een van mijn vrienden vertelde mij dat hij ook een keer zijn telefoon had moeten laten repareren omdat die ook nat geworden was en dat hij dat had laten doen bij gsm-paradise.nl waar hij zeer tevreden over de service was geweest en zijn telefoon weer helemaal in orden was gekomen. Super dacht ik bij mezelf net wat ik nodig heb dus heb ik meteen een afspraak bij ze gemaakt en kon meteen terecht. Het mooie van het verhaal is dat ik er zelfs op kon wachten en hem dus dezelfde dag nog mee naar huis kon nemen. Helemaal top dus!

Mert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *